Kontakt

En offert kostar ingenting!  

-så tveka inte att höra av er så syr vi ihop något åt er!

Eventation AB
Lidingö Centrum
Friggavägen 18
181 32 Lidingö

Tel. +46 70 7672057
Maila oss på: info@eventation.se

follow me on instagram  Följ och gilla oss på Instagram!

  Följ och gilla oss på facebook!

GDPR

Så skyddar vi dina personuppgifter

Stockholm den 24 maj, 2018

EU:s nya Dataskyddsförordning ”General Data Protection Regulation”, GDPR, träder i kraft den 25:e maj 2018 och innebär bland annat andra krav på hantering av personuppgifter. Den nya Dataskyddsförordningen kommer att gälla för alla organisationer och branscher som sparar eller på något sätt hanterar personlig och känslig information om sina anställda eller sina kunder.

Enligt den nya Dataskyddsförordningen krävs det att ni som kund informerar oss att vi får lagra era personuppgifter i våra system för hantering av era kundärenden. Detta innebär att vi kommer, precis som idag, spara telefonnummer, personnamn, leverans- och fakturaadresser samt e-post för att kunna komma i kontakt med er vid försäljning, reklamation, reskontra och supportärenden. Om ni idag är kund i form av enskild firma innebär det att alla era kontaktuppgifter som vi har sparade i våra system är personuppgifter.

Om ni som kund har slutkunder som inte vill till att ni eller vi sparar deras personuppgifter i samband med orderläggning, behöver detta uppges till oss när ni lägger en beställning via telefon till vår ordermottagning för dessa slutkunder.