Här är en sammanfattning av ett minnesvärt event som ägde rum tillsammans med ERTH i den anrika Hötorgshallen.
Kvällens tema var Carne Diem och det blev verkligen en upplevelse utöver det vanliga med enastående kött och magisk underhållning av ingen mindre än Eric Gadd.
Efter Hötorgshallens stängningstid släckte vi ner ljuset och dukade upp med vita dukar och kandelabrar. ERTH bjöd på en episk köttupplevelse i världsklass, ackompanjerad av passande drycker. Menyn bestod av inte mindre än två förrätter följt av en imponerande grillbuffé med en variation av sju olika köttsorter, alla noggrant utvalda för sin exklusivitet, smakrikedom och möra kvalitet. Som avslutning på måltiden serverades en spektakulär dessert, vars skönhet och smak var lika enastående som resten av kvällens meny.
Under middagen bjöd Eric Gadd på flera musikaliska inslag och avslutade sedan kvällen med en minnesvärd show som fick publiken att jubla. Förutom kärleken till musiken så har Eric Gadd även ett gastronomiskt intresse.
Han har vunnit Mästerkocken VIP, lanserat sitt första vin och även gett ut en kokbok tillsammans med Erik Videgård
Vi ordnade med scen, ljud, ljus och dekor samt tekniker och allt flöt på smidigt.
Det var verkligen en kväll att minnas!