Utlandsevenemang  

Här är vi bäst!

Utlandsevenemang är vår främsta produkt där vi har mest kompetens. Här har vi lång erfarenhet och kunskap direkt ifrån resebranschen där vi tidigare har agerat som reseledare, reseförsäljare, utfärdsguider och rundtursguider.

Utlandsevenemangen är de allra roligaste att både arrangera och delta i men också de evenemang som kan gå mest fel vilket kan medföra stora extrautgifter. Så tänk på det innan ni försöker att ordna allting på egen hand.

Vi minimerar era risker utan att kosta er en krona extra. Genom våra kontakter erbjuder vi oslagbara priser på allt från att boka eget flyg och andra transportmedel till t ex prisvärda hotell, utfärder, shopping, restauranger, lokala artister och heta nattklubbar.


Välj destination själv eller så kommer vi med förslag efter säsong.
Ett tips är att välja en destination som inte är för vanlig där alla redan har varit.

Vad sägs om konferens på Island med sina gejsrar och vulkanlandskap, här kan ni klättra på glaciärer, bada i blå lagunen,
rida på islandshästar och framförallt äta på Islands makalöst bra restauranger.

Är värmen det som lockar kan vi rekommendera olympiernas stad Athen.
Här vi kan erbjuda otroliga utfärder och restauranger där ni sitter under bar himmel med utsikt över Akropolis.

Vill ni komma ner i pris så kan vi rekommendera våra grannar på andra sidan östersjön som t ex vackra Tallin med sin medeltidskänsla och allt på gångavstånd. Innanför ringmuren på kullerstensgatorna hittar ni alla härliga uteserveringar och restauranger.

Eller kanske till Riga med sina vackra byggnader, kaféer, fantastisk mat, spa-anläggningar och ett mycket bra nöjesliv.
Passa på att ha konferensen på båten dit och tillbaka så kan ni utnyttja all tid på plats för sevärdigheter och teambuildning aktiviteter.


En offert kostar ingenting så tveka inte att höra av er så syr vi ihop något för er utefter er budget och önskemål.


Vi ordnar konferenser samt teambuilding aktiviteter efter önskemål. Vår främsta specialité är utlandsevenemang!

För mindre sällskap ordnar vi även extraordinära temaresor skräddarsydda för er som vill ha det där lilla extra som t ex rundresorna: ”Thailand som ni aldrig upplevt det innan” eller ”MayaIndianernas Mexico” som är en sagolik tur där ni sedan kan välja med att avsluta med en badvecka i Playa Del Carmen eller Cancun på egen hand.


Gruppfoto vid Chitzen Itza från rundresan "MayaIndianernas Mexico”


Wat Angkor, Kambodja från rundresan “Sydöstra Asien”Våra unika rundresor är främst anpassade till mindre företag och till företagsledningar som behöver svetsas samman.

Men vi erbjuder även samma paket för privatpersoner. Passa på när du fyller jämt att bjuda med dig din familj och släkt och fira födelsedagen på en korallvit sandstrand under månens ljus på en alldeles egen tropisk ö där våra kockar lagar din favoritmat.

Att låta oss sy ihop hela resan och dessutom vara med på plats gör att du kan slappna av och njuta med dina kollegor,
familj och vänner.  Följ och gilla oss på facebook!