Alltid trevligt att komma och livestreama på fantastiska Skogshem & Wijk

Längst ute på norra Lidingö ligger denna underbara konferensanläggning precis vid vattnet och det har massvis med aktiviteter, bra boende, riktigt god mat och framförallt ett enormt utbud på konferenslokaler.

Här har ni lite bilder från veckans digitala Webinar då vi byggt upp vår mobila streamingstudio för att kunna sända hela konferensen som Webinar men även kunna ta in externa talare via länk.

Nu i Coronatider är det mest digitala lösningar vi gör på Skogshem, som t.ex denna vecka då vi har kört Livestreaming med bara några talare på plats, resterande talare hade vi med oss på länk och sedan hade vi hundratals deltagare som dels tittade men även kunde va med och påverka hela dagen via livechatten!

Vi kan ordna med liveinspelning av er konferens så kan ni streama till era deltagare var de än sitter.
Ni kan även ha talare eller föreläsare som befinner sig på en helt annan ort varsomhelst i världen och talar till er live.
Antingen streamar vi via ert egna konto på t.ex. WebEx, Microsoft Teams,  Skype, Youtube stream eller liknande.
Eller så kan vi skräddarsy en streaminglösning med en livelänk utefter era önskemål samt antal deltagare.
Ni kan även välja att spela in allt och få ert material sparat för framtiden för t.ex utbildningar eller sociala medier.

Bara höra av er så hjälper vi er!!

Vill ni veta lite mer om Skogshem & Wijk har vi satt ihop en egen sida med bara olika tillfällen vi varit på plats och levererat allt från ljud, ljus & dekor till tält och underhållning.
Mer om Skogshem & Wijk: https://www.eventation.se/skogshem/

Dela gärna: